Welkom op mijn website,

Na 21 jaar in Nederland te hebben gewoond zijn mijn man en ik in 2019 teruggekeerd naar Irak, ons geboorteland. Sindsdien werk ik hier als tour organisator en gids. Daarvoor heb ik al jaren vanuit Nederland toerisme in de Koerdische regio gepromoot, en ik heb meerdere groupstours georganiseerd en gegeven.

Ik doe dit werk met hart en ziel omdat ik graag de wereld kennis wil laten maken met het Koerdische volk en de cultuur en geschiedenis van de Koerdische regio. Ik ben ervan overtuigd dat mensen door te reizen dichter bij elkaar komen en elkaar beter leren begrijpen. Door contact leer ik niet alleen meer over andere culturen, maar ik vind ook nieuwe manieren om te waarderen wat ik heb. Ik hoop deze waardering te delen met anderen door middel van mijn tours.

Werken als gids heeft mijn kennis en perspectief over de wereld verbreedt. Door contact te hebben met verschillende culturen leer ik ze te waarderen, maar ik vind ook nieuwe manieren om dankbaar voor mijn Koerdische achtergrond, en ik doe mijn best om deze dankbaarheid te delen met de wereld.